Close
Magazín o přírodě a zvířatech

Boba.cz

Narodili jsme se v 80-tých letech na ostrově Tchaj-wan.

Jsme praskající perly plné ovocné sťávy a od začátku nám říkají boba.

V roce 1990 jsme si získali celou Asii, díky Bubble Tea (Boba Tea) ve kterém se nejčastěji obejvujeme. A proto jsme cestovali…

 

Pro 1. emigraci jsme si vybrali Kanadu.

 

Přes přátele v čínských čtvrtích jsme se dostali až do severní Ameriky a Austrálie.

Stali jsme se novým fenoménem nápojové gastronomie a proto si nás noví přátelé odvezli přes britské ostrovy až do Evropy.

 

Teď jsme tady a získáme si i vás!

 

Narodili jsme se díky lidské zvědavosti a z vášně pro experimentování. Ukázku takových experimentů najdete např. na www.molekularnimixologie.cz

 

Rádi si zaplaveme ve studených i horkých nápojích.

 

Koktejly jsou pro nás lázní a když přidáte trochu bublin, staneme se výřivkou chutí.

 

Naše drinky vymýšlí Česká Barmanská Škola, pod vedením zkušeného barmana Tomáše Kubíčka. Více o jeho škole a barmanských kurzech na www.Bartenders.cz

 

Jsme nealkoholické, milují nás 7 – 100 letí.

 

Jsme velká rodina a každý z nás je jiný.

 

Nejradši si však hrajeme s jahodou, pomerančem, mangem, ličim a nově také marakujou.

 

Neobsahujeme lepek, takže jsme zdravé.

 

My, perly boba, se vyrábíme spherifikací.

Video ukázku můžete vidět na stránkách:

http://www.mixolog.cz/page5/Galerie.php

http://www.molekularnimixologie.cz/page5/Galerie.php

 

Jsme přefiltrovaná ovocná šťáva, bez vláken do které se přidá Alginát a postupně nás kapou do Clorurové lázně. Při tomto procesu ihned ztuhneme a obalíme se do tenké blanky.

 

Poté nás vyjmou, propláchnou v čisté vodě a osuší, aby byl proces spherifikace zastaven.

 

Co je to Alginát?

 

Řadí se do skupiny textur jako spherifikátor. Je ingrediencí čistě přírodního původu vyráběný z hnědých mořských řas.

 

Má velmi dobré želírující vlastnosti.

 

Vytváří velmi tenkou membránu, která udrží ovocnou šťávu a po rozkousnutí „exploduje“

 

Co je to Clorur? Kalciová sůl, dobře rozpustná ve vodě.

 

V molekulární mixologii se používá především v kombinaci s Alginátem při spherifikaci, při výrobě boba perel. Je hydroskopický, tedy váže vodu.

 

My kuličky Boba, jsme vyjímečné a báječně chutnáme.

 

Tvoříme samostatnou kategorii.

 

Jsme prostředek na doplňkový prodej.

Hodíme se tam, kde lidé experimentují.

 

Po otevření vydržíme měsíc v chladu.

 

Z klasických nápojů a pokrmů děláme jedinečné.

 

Molekulární mixologie je naší rodinou,

proto Vám rádi vymyslíme i autorské drinky.

 

Nejsme jen na ozdobu, ale i tam se hodíme.

 

Jsme osvěžující a plné vynikajících chutí.

 

Milujeme párty všeho druhu.

Každý zákazník si za nás rád připlatí.

 

Vyplatíme se v malém i velkém podniku.

 

Hodíme se do klubu, baru, restaurace,

kavárny, i cateringové společnosti.

 

Měsíc vydržíme v chladu a než si nás

rozbalíte, klidně na Vás rok počkáme.

 

Pro podnik jsme přidanou hodnotou.

 

Jsme levné, skladné a k nezaplacení.

 

Jako malé osvěžení, neohrožujeme prodej jiných výrobků.

 

Jsme populární po celém světě.

 

Milujeme společnost bavících se lidí.

 

Podporujeme uvolněnou atmosféru.

 

Pomáháme vytvářet bezstarostnou zábavu.

 

Přinášíme jisté navýšení tržby a prodeje.

 

Generujeme zaručeně čistý vyšší zisk.

 

Máme stále stejnou kvalitu.

 

Jsme malé a dobře skladné.

 

Polikat nás můžete od rána do rána.

 

Podporujeme gastronomickou komunitu v projektu Barmanská Koule

a také největší koktejlovou show Prague Flair Open

 

Hrají si s námi nejlepší čeští barmani, kuchaři i cukráři.

 

A na porci, stojíme maximálně 5,- Kč.

 

Podpoříme Váš podnik POS materiálem.

 

Rádi proškolíme Váš personál.

 

Nepřestaneme se Vám věnovat.

 

Jsme trvalým produktem.

 

Vás i Vaše hosty, budeme dlouho bavit.

 

Eshop s našimi produkty: www.boba.cz

 

 

Facebook Comments

Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat služby PR článků. Pokud budete náš web používat i nadále, vyjádříte tím svůj souhlas s našimi zásadami týkajícími se souborů cookie.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close